Background Image

De optimale oplossing voor industriële toepassingen

Markten en Deskundigheid

Geïntegreerde systemen

Moog beschikt over uitgebreide kennis en deskundigheid en heeft naam gemaakt met het ontwerpen, kwalificeren en leveren van krachtige motionoplossingen voor een aantal van ’s werelds meest veeleisende toepassingen.

Ware integratie vereist intensieve samenwerking met onze klanten. In veel gevallen maken onze ontwerpers integraal deel uit van het ontwerpteam van de klant. Ze hebben grondig inzicht in de technische uitdagingen en ontwikkelen innovatieve manieren om de prestaties te verbeteren en systeemeigenschappen te optimaliseren, zoals betrouwbaarheid, gewicht en kosten. We hebben ons bewezen als experts in het ontwikkelen van systeemoplossingen en zijn in staat de waarde van de bedrijfsmiddelen van klanten te verhogen.

Geavanceerde technologieën

Bij Moog lopen er altijd tientallen projecten tegelijk. We zijn de grootste innovator voor ’s werelds meest geavanceerde motiontoepassingen op het gebied van ruimteonderzoek, vliegtuigen, medische apparatuur en industriële machines. Vorig jaar heeft Moog ruim USD 100 miljoen besteed aan R&D-projecten om koploper te blijven op het gebied van controltechnologie.

Daarnaast investeren we intensief in strategische overnames van kleinere, opkomende bedrijven die baanbrekende technologieën ontwikkelen. Zo kunnen we onze huidige expertise voortdurend uitbouwen met nieuwe ideeën, frisse invalshoeken en een verbeterd pakket aan technologieën en oplossingen.

Topprestaties in extreme omstandigheden

Van het verre heelal tot de diepste oceanen: de krachtige motionoplossingen van Moog hebben de voorkeur onder ontwikkelaars van toepassingen die het uiterste van machines vragen.

De motionsystemen van Moog voelen zich in de meest uiteenlopende situaties thuis. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen, zware schokken, constante trillingen en nog veel meer potentieel verwoestende factoren. Als het om hun levensonderhoud gaat, vertrouwen machinebouwers, ontwerpers en eindgebruikers overal ter wereld op Moog.